Hairstroke wenkbrauwen

Hairstroke wenkbrauwen een meest natuurlijke manier om je wenkbrauwen te pigmenteren!

Hoe wordt dit nou eigenlijk toegepast, er zijn echter twee  manieren om hairstrokes te zetten. In de tekst hieronder zal ik jullie uitleggen welke dit zijn.

  1. Microblading. Hierbij wordt er door middel van een mesje, kleine sneetjes in de huid gemaakt waarin pigment wordt toegevoegd. Dit is de oudste manier voor het zetten van hairstrokes. Onze voorkeur gaat niet uit naar microblading omdat de geheelde resultaten erg tegenvallen en er daarnaast helaas snel litteken weefsel zal ontstaat. Daarom passen wij deze techniek ook niet toe in onze salon.
  2. Machine werk. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een hele dunne naald en deze maakt door middel van allemaal kleine puntjes een mooie strakke lijn. Door de puntjes zal dit minder schadelijk voor de huid zijn en zal daardoor ook veel mooier helen.

Helaas zijn hairstroke wenbrauwen niet altijd geschikt voor ieder huidtype.  Bij  een vettere huid zal het pigment van de dun gezette lijntjes uitlopen en  vlekkerig worden. Bij een zeer gevoelige huid is het overigens ook niet altijd verstandig om voor hairstrokes te kiezen.
Echter in deze gevallen zullen wij altijd adviseren om voor een zachte poeder wenkbrauw te kiezen.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van haistroke wenkbrauwen. Op de foto´s is te zien hoe smal en vooral hoe natuurlijk het effect kan zijn, er een ook een foto toegevoegd van een geheelde wenkbrauw. Hier gaat het uiteindelijk om! Wenkbrauwen die net gezet zijn zitten er voor een week, geheelde wenkbrauwen voor 1,5 jaar!

Wil jij ook graag mooie volle natuurlijk wenkbrauwen en je ´s ochtends geen zorgen meer hoeven maken of ze wel goed in model zitten, plan dan hier  je afspraak in!

AFSPRAAK INPLANNEN