Blog

Slapen voor beauty

Slapen, slapen, slapen

Hoe makkelijk kan het zijn, door slapen jong en slank blijven.

Wat gebeurd er in je slaap;

Je lichaam komt tot rust en je huid krijgt een boost. In rust stand transporteerd je bloed nog meer voedingstoffen en vitamines naar je huid.

Ook versterkt de celdeling als je slaapt.

Daarnaast heb je minder kans om aan te komen als je genoeg slaapt. Bij slechte slapers wordt er een hormoon aangemaakt die er voor zorgt dat je meer honger krijgt, dus meer eet!

Een mens heeft 8 uur slaap per nacht nodig. Dus lekker op tijd naar bed of uitslapen. Zzzzzzzzz

Mooier door het eten van eitjes?

Mooier door het eten van eitjes?

Er wordt vaak gezegd dat een eitje super food is, maar wordt je er ook mooier van?

Een ei bevat vitaminen D, A & E!

Vitaminen D;

Voldoende vitaminen D draagt bij aan vermindering van rimpels en zorgt voor een mooie glow. Ook werkt het ontsteking remmend, ideaal bij acne!

Vitaminen A;

Bevorderd de productie van elastine (collageen). Elastine houd de huid strak en er zal minder snel verslapping optreden .

Vitaminen E;

Deze versterkt de huid barrière en beschermd de huid tegen beschadiging tegen UV-straling. Dus minder pigment vlekken en rimpels.

Conclusie, lekker eten die eitjes!

Hoe breng ik mijn gezichtscrème aan?

 

Hoe breng ik een gezichtscrème aan?

Zorg er iig voor dat voor je je crème aanbrengt, je huid goed gereinigd is. Dit zorg ervoor dat de crème beter kan worden opgenomen en dus beter z’n werk kan doen.
Wat kan er nu fout gaan bij het aanbrengen van een crème, nou niet zoveel eigenlijk.
Maar er zijn wel een paar dingen die er voor zorgen dat je huid net wat meer aandacht krijgt;
– Smeer altijd je hals mee, die kan ook wel wat verzorging gebruiken.
Smeer vanaf de kin naar kaak lijn omhoog en masseer ligt. Dit helpt tegen verslapping van de huid. Niemand wil hamster wangetjes.
– Masseer de rest van de huid ook, om zo de doorbloeding te stimuleren. Een goed doorbloede huid ziet er frisser uit en zal minder snel verouderen.
– Scrub zeker één keer per week. Dit zorgt ervoor dat er weinig dode huidcellen zijn en de crème nog beter wordt opgenomen.

Veel smeer plezier 😉

De wenkbrauw specialist in Zevenaar

Binnenkort in Zevenaar, Whataboutbrows! De wenkbrauw specialist!

In Maart 2020 zal Whatboutbrows openen in ondernemerscentrum de Pelikaan, gevestigd aan de ringbaan zuid!

Whataboutbrows is gespecialiseerd op het gebied van wenkbrauwen.

Je kunt bij ons onder andere terecht voor

  • Permante make-up
  •  Henna wenkbrauwen
  •  Wenkbrauw styling

Question! Hoe wordt de kleur van de wenkbrauw bepaald?

Question!

Hoe wordt de kleur van de wenkbrauw bepaald?

Ten eerste luisteren we naar de wens van de klant.

Dan kijken we naar de kleur van de huid, dit is heel belangrijk. bij veel warmte in de huid kan de kleur bijvoorbeeld te warm uitvallen. Maar bij een andere tint van de huid kan het weer zo zijn dat de kleur bijvoorbeeld grijzig kan uitvallen.

Het is daarom ook niet mogelijk om van een plaatje een kleur uit te kiezen, dit hangt geheel af van het huidtype.

Hairstroke wenkbrauwen Arnhem

Ben je al een tijdje opzoek naar een goed adres voor haistroke wenkbrauwen in de buurt van Arnhem!

dan ben je bij Whataboutbrows aan het goede adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van machinale hairstrokes. Hierbij worden door middel van een 1 punts naald hairstrokes aangebracht, om een zo natuurlijk mogelijk en speels effect te ceeeren.Er wordt altijd goed gekeken naar de natuurlijke vorm en haargroei van de wenkbrauw, hier passen we de hairstrokes en de dikte op aan.

Deze dames gingen u voor!

Wil jij ook graag mooie strakke maar toch natuurlijke, wij zijn er voor je!

 

PMU wenkbrauwen

Wil jij graag PMU wenkbrauwen maar heb je het juiste adres nog niet kunnen vinden, kom dan naar Whataboutbrows!

Whataboutbrows is gespecialiseerd op het gebied van PMU

In de PMU wereld zijn er verschillende technieken mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een strakke poeder wenkbrauw of een natuurlijke hairstroke wenkbrauw. Dit hangt geheel af van de wens en huidtype.

Bij een vettere huid zal er sneller gekozen worden voor een poeder wenkbrauw, dit omdat de haartjes eerder uit lopen bij een vettere huid en er een vlekkerig effect zal ontstaan. Een oudere huid bijvoorbeeld is uitermate geschikt voor hairstrokes, mitst de huid niet te gevoelig is. Ben je benieuwd welke techniek er het beste bij je zal passen, kom gerust langs voor een intake gesprek.

 

INTAKE INPLANNEN

 

 

 

 

 

Hairstroke wenkbrauwen

Hairstroke wenkbrauwen een meest natuurlijke manier om je wenkbrauwen te pigmenteren!

Hoe wordt dit nou eigenlijk toegepast, er zijn echter twee  manieren om hairstrokes te zetten. In de tekst hieronder zal ik jullie uitleggen welke dit zijn.

  1. Microblading. Hierbij wordt er door middel van een mesje, kleine sneetjes in de huid gemaakt waarin pigment wordt toegevoegd. Dit is de oudste manier voor het zetten van hairstrokes. Onze voorkeur gaat niet uit naar microblading omdat de geheelde resultaten erg tegenvallen en er daarnaast helaas snel litteken weefsel zal ontstaat. Daarom passen wij deze techniek ook niet toe in onze salon.
  2. Machine werk. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een hele dunne naald en deze maakt door middel van allemaal kleine puntjes een mooie strakke lijn. Door de puntjes zal dit minder schadelijk voor de huid zijn en zal daardoor ook veel mooier helen.

Helaas zijn hairstroke wenbrauwen niet altijd geschikt voor ieder huidtype.  Bij  een vettere huid zal het pigment van de dun gezette lijntjes uitlopen en  vlekkerig worden. Bij een zeer gevoelige huid is het overigens ook niet altijd verstandig om voor hairstrokes te kiezen.
Echter in deze gevallen zullen wij altijd adviseren om voor een zachte poeder wenkbrauw te kiezen.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van haistroke wenkbrauwen. Op de foto´s is te zien hoe smal en vooral hoe natuurlijk het effect kan zijn, er een ook een foto toegevoegd van een geheelde wenkbrauw. Hier gaat het uiteindelijk om! Wenkbrauwen die net gezet zijn zitten er voor een week, geheelde wenkbrauwen voor 1,5 jaar!

Wil jij ook graag mooie volle natuurlijk wenkbrauwen en je ´s ochtends geen zorgen meer hoeven maken of ze wel goed in model zitten, plan dan hier  je afspraak in!

AFSPRAAK INPLANNEN