Microblading Amsterdam

Al een tijdje opzoek naar een Microblading adres in Amsterdam om je wenkbrauwen te laten doen?

Microblading Amsterdam, een veel gezochte term! In Amsterdam zitten inderdaad heel veel Microblading artiesten die u daar mee kunnen helpen, maar waarom zou je niet eens wat verder kijken.

In de buurt van Arnhem zit Whataboutbrows, wij zijn gespecialiseerd in verschillende SPMU technieken. Je kunt bij ons terecht voor Hairstroke wenkbrauwen, microblading, powder brows of een combi van deze. Samengevat, er is voor iedereen een oplossing.

AFSPRAAK INPLANNEN

Waarom kiezen voor een andere techniek i.p.v. Microblading? Microblading is helaas niet geschikt voor ieder huidtype. heb je een dunne huid dan zal er snel sprake zijn van litteken vorming en bij een vette huid zullen er nooit strakke strokes overblijven. Laat je altijd goed informeren over de verschillende technieken en wat het beste bij de huid en wens zal passen. Ook is het belangrijk om geheeld resultaat te zien,het eind resultaat is namelijk het belangrijkste.

We gaan uiterst zorgvuldig te werk en zullen goed naar al je wensen luisteren. Bij ons tekenen we vanuit de hand om zo de beste vorm wenkbrauw voor je te creëren en we kijken goed naar de huid om zo er voor te zorgen dat de juiste techniek wordt toegepast om zo het gewenste resultaat te behalen.

Enthousiast maar nog niet helemaal overtuigd, kom dan gerust langs voor een intake!

INTAKE INPLANNEN

 

Geef een antwoord