Microblading in Arnhem

Voor Microblading in Arnhem, moet je bij Whataboutbrows zijn!

Al een geruime tijd opzoek naar een goed en geschikt adres voor microblading in Arnhem, maar helaas nog geen geschikte kunnen vinden? Op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem zit Whataboutbrows. De specialist in verschillende technieken voor je wenkbrauwen.

Voor al u wensen is er een techniek. Wil je je wenkbrauwen  een klein beetje natuurlijk opgevuld of toch een strakke volle wenkbrauwen. Het kan allemaal bij Whataboutbrows!

AFSPRAAK INPLANNEN

Helaas is microblading niet geschikt voor ieder huidtype. Maar gelukkig zijn er naast microblading ook nog een tal van andere technieken. Hieronder zullen de technieken worden uitgelegd en toegelicht.

  • Microblading; hierbij wordt er door middel van een mesje (kleine naadjes op een rij) een sneetje in de huid gemaakt, om vervolgens pigment toe te voegen. Deze techniek brengt het meeste trauma aan de huid aan en is daarom helaas niet geschikt voor ieder huidtype
  • Powder brows; Bij deze techniek wordt er door middel van een 1 punts naald allemaal kleine puntjes gezet om zo een poeder effect te creëren, vandaar de naam powder bros.
  • Hairstoke brows; Bij deze techniek zal er door middel van een 1 punts naald hairstrokes worden gezet. je bereikt hiermee hetzelfde resultaat als microblading en is geschikt voor bijna alle huidtypes.

Ben je enthousiast geraakt maar is er toch nog een twijfel, kom dan vooral langs voor een intake. En we zullen je verder informeren!

INTAKE INPLANNEN

 

Geef een antwoord