Hairtstroke wenkbrauwen

Hairstroke wenkbrauwen

Voor hairstroke wenkbrauwen kom je naar Whataboubrows!

De trend op dit moment, de haistroke wenkbrauwen. met een hairstroke wenkbrauw creëer je een mooie natuurlijke look, de look die iedereen wil voor zijn of haar wenkbrauwen.

Ook al een lange tijd opzoek naar een geschikt adres voor hairstroke wenkbrauwen. Whataboutbrows is de specialist op dit gebied. Met haistrokes creëer je een mooie natuurlijke look en is een ideaal middel om lege plekken in je wenkbrauw op te vullen.

bij Whataboutbrows zullen we uiterst zorgvuldig te werk gaan om vervolgens de perfecte hairstroke wenkbrauwen te creëren. We beginnen met het doorspreken van je wensen. Daarna zal er een passende wenkbrauw vorm worden getekend. Dit zal altijd voor de spiegel worden gedaan, zodat u mee kunt kijken en we samen de perfecte vorm kunnen bepalen. Om vervolgens een mooie strakke wenkbrauw te zetten. De gehele behandeling zal ongeveer 2,5 uur duren.

AFSPRAAK INPLANNEN

Er zijn twee verschillende technieken waarmee we hairstroke wenkbrauwen  creëren, microblading en nano strokes. We zullen hieronder de twee technieken kort toelichten en doorspreken.

  • Microblading; hierbij wordt er door middel van een mesje (kleine naadjes op een rij) een kleine inkeping in de huid gemaakt. Waarna deze ingevuld zal worden met pigment.
  • Nano strokes; deze worden via een machine aangebracht door middel van een 1 punts naald door er dunne lijntjes mee te trekken. Het pigment zal dan zorgvuldig en oppervlakkig in de huid worden aangebracht.

Onze voorkeur gaat uit naar nano hairstroke wenkbrauwen, omdat deze techniek minder trauma aan de huid aanbrengt. Tevens is deze techniek voor meerdere huidtypen geschikt.

Ben je enthousiast geraakt maar is er toch nog een twijfel, plan dan een vrijblijvend intake gesprek in en dan zullen we alles nog eens zorgvuldig met je doornemen!

INTAKE INPLANNEN

 

Geef een antwoord